Crisismoe is vernieuwd

Sinds 17 september is crisismoe, de site vol met tips en adviezen over het sparen, besparen en verdienen van geld, van eigenaar gewisseld. Ondanks dat wij van mening zijn dat de oude crisismoe site zeer overzichtelijk en goed gebouwd was, hebben we toch besloten om crisismoe.nl van een nieuw uiterlijk te voorzien.
Hierdoor is de site ruim een week niet toegankelijk geweest en zelfs nu nog is de site nog niet volledig online. Onze excusues hiervoor, maar we hopen dat u net zo enthousiast zal zijn over het nieuwe uiterlijk als wij.

We hebben de site overgenomen omdat de vorige eigenaar er niet meer mee door kon gaan. Wij vonden het zonde om crisismoe, waar toch veel tijd en energie in is gestoken verloren te laten gaan. Zoals u gewend bent, gaan wij door met het geven van tips en adviezen om u te helpen, waar nodig te besparen.

Wij denken dat we slechts aan het begin staan van een grote financiële crisis. Iedereen kan daarom wel wat hulp gebruiken om je geld op een zo verantwoord mogelijke manier uit te geven. Je hard verdiende euro is ten slotte maar één keer uit te geven. Als je elke maand net wat geld te kort komt, kan je twee dingen doen. Je inkomsten verhogen óf je uitgaven verlagen. Omdat méér verdienen niet 1,2,3 geregeld is, is besparen de makkelijkste optie.

We willen je op de hoogte houden van economisch en soms ook politiek nieuws. Met onderwerpen over energie besparen, besparen op autokosten, besparen op je gezinsuitgaven, besparen op kosten van bouwen en verbouwen. We willen je helpen met het zoeken naar manieren om extra inkomsten te behalen, meer geld te sparen en dus uiteindelijk wat extra geld over te houden om de crisis door te komen.

Kom dus regelmatig terug op crisismoe.nl

Tags: , , , ,

Comments are closed.